Селско стопанство


Селското стопанство е динамичен отрасъл, чиито основни принципи са производителност и устойчивост. Пиринпласт предлага изделия, подходящи за многократна употреба, което от своя страна ги прави изключително рентабилни. Полипропиленовите листа са особено подходящи за следните изделия.

Научете повече за продукта

Протектори за млади лозички и дръвчета


Младите насаждения се нуждаят от защита през първите години на своя растеж. Протекторите от „ВЕЛПЛАСТИК“ осигуряват защита от химикали, атмосферни условия и не на последно място от гризачи. Освен това създават изолация, повишена влажност и намалено движение на въздуха, което улеснява безопасния растеж на растенията. Специалният UV защитен слой осигурява дълъг живот на протекторите. Изделията се произвеждат и доставят в несглобен вид, за да се оптимизират транспортните разходи и да се спести място в складовете. Протекторите се сглобяват бързо и лесно.

p(23)
3

„ВЕЛПЛАСТИК“ за оранжерии


Изделия от „ВЕЛПЛАСТИК“ за оранжерии: Все повече производители отглеждат растения чрез хидропоника, което осигурява повече и по-качествена продукция за по-кратък период от време. За да се внедри този метод успешно е необходимо да се усъвършенства оборудването в оранжериите. Подобен тип земеделие изисква здрави, издръжливи и водоустойчиви опаковки, в които да се постави хидропонният перлит.


„ВЕЛПЛАСТИК“ отговаря на всички тези изисквания. Пиринпласт предлага Полипропиленови рула в размери по желание на клиента, както и различни видове опаковки, в които може да се извърши полагане на перлит и засаждане на растенията. Изделията от Полипропиленово велпапе са издръжливи и подходящи за многократна употреба, което осигурява отлично съотношение между качество и цена.


Можем да разработим и индивидуални решения, съгласно Вашите изисквания.

1234_1_47_198

Научете повече за продукта